Shenzhen OK Biotech Texnologiya Co., Ltd. (SZOB)
Categories

  Shenzhen OK Biotech Texnologiya Co., Ltd. (SZOB)

  HK Qo'shish: 6 / F, Fo Tan Sanoat Markazi, 26-28 Au Pui Wan Sit, Fo Tan, Shatin, Gongkong

  Xitoy materiki Qo'sh: 8F, Fuxuan binosi, № 46, Sharqiy Heping ko'chasi, Longhua New District, Shenzhen, PRC China

  Email: nicole@ok-biotech.com

  Smile@ok-biotech.com

  Veb: www.ok-biotech.com

  Tel: +852 6679 4580

Пост циклус терапија

Edit: Shenzhen OK Biotech Texnologiya Co., Ltd. (SZOB)    Date: Mar 08, 2017


од Ален Хао -Салес директор сировог стероида праха, Е-маил: ален@ок-биотецх.цом

(ПЦТ)

Пост Цицле Тхерапи или ПЦТ је период лечења леком који прати коришћење анаболичких стероида. Пост циклус терапија је такође један од највише збуњује тема за многе кориснике стероида; Ово је углавном због заблуда. Када почети ПЦТ, који лекови користити, колико их користе и шта треба очекивати, то су све од честих питања и они ћемо адресу овде.

Сврха ПЦТ
Када смо допуни са стероида да потисну наше природне производње тестостерона. Тестостерон је примарни мушки хормон, је од суштинског значаја за наше добро је. Већина људи који допуњују са стероида ће увек укључивати барем минималну количину тестостерона у свом циклусу због ове сузбијања фактора.

Тестостерон је произведен у тестисима. За тестостерон да постоји хипофизу представља два гонадотропине Лутеинизинг хормон (ЛХ) и хормона за стимулацију фоликула (ФХС); ово говори тестисе да тестостерон. Када узмемо анаболичких стероида сигнал који говори хипофизу да производи ЛХ и ФСХ се смањује и самим тим мање тестостерон се производи. Ако се допуни са тестостерона ово потискивање је веома мало тога што дајемо наше тело са оним што је потребно преко спољног извора. Међутим, када је употреба стероида долази до краја имамо проблем потиснути сигнала који се мора решити. То је сврха ПЦТ, да стимулише природну производњу тестостерона, тако да нисмо оставили у ниског нивоа тестостерона државе.

Сузбијању Мит
Често се каже да ако узмете било анаболички стероид сада произвести тестостерон, али то није баш тачно. Све анаболички стероиди ће сузбити природну производњу тестостерона, али је стопа сузбијања зависи од стероида. Стероид лике Нандролоне (деца дураболин) ће резултирати у 100% сузбијање природне продукције након једне 100мг доза. Међутим, стероид као Окандролоне (Анавар) неће довести у пуном сузбијање. Са лакшим стероида, као што су Анавар колико сузбијање постоји ће бити зависи од дозе, трајање употребе и генетике. Међутим, иако сузбијање не може бити 100% да ће и даље бити довољно у сваком случају да постоји потреба за тестостерона допунама током употребе. Чак и ако стероид не изазива потпуну сузбијање да ће бити довољно да ставите тестостерон у ниском нивоу државе.

Важна напомена: потреба за тестостерона допунама током анаболицког стероида не односи на жене нити потребу за ПЦТ.
ален@ок-биотецх.цом

Шта очекивати од ПЦТ
Највећи проблем код већине ПЦТ планова је појединац има нереална објашњења. Већина ПЦТ планови ће трајати 4-6 недеља и многи мушкарци очекују да све буде врати у нормалу након ове 4-6 недеље период заврши. Пцт не ради на тај начин. Многи мушкарци такође очекују за све њихове добици били они тежина или добијати снагу да се одржава после пцт ако је план пцт био исправан и одговарајући. Поново ПЦТ не ради на тај начин.

Добар пцт план ће помоћи да штити и одржава неке од напретка који сте направили, али ако је висок прилив хормона више нема (висок прилив хормона који су помогли сте да своје добитке), без тог система подршке ћете изгубити неки ваших добитака. Добар начин да погледамо је док гледамо хране - храњивих састојака једете помоћ која вам је нагомилавање своје тело. Храњивих састојака што једете постао систем подршке. Одузети храњиве и систем подршке одлази са њим и "Изградња" почиње да се руши. Из тог разлога није неуобичајено за неке људе да почну конзумирање калорија током ПЦТ како би заштитили своје добитке - у једноставним смислу они замене у хранљивим материјама за хормона који су одведени. Ово може да помогне одржавању тежине, али то није увек добра идеја. Тежина је само тежина и ако није маса да је мишићно ткиво је прилично бескористан. Није неуобичајено да неки људи ставити на добром мало масти у организму током ове фазе, због свом очају да виси на добит.

тест 600к

Примарна сврха ПЦТ је да стимулише природне производње тестостерона. Неки добит може бити изгубљено током овог периода, али то није крај света. За стероида корисника ће бити на циклус поново једног дана. За овом периоду би требало да се фокусира на своју хормона опоравак, наставити да тренира и једе правилно штити добит Он може без стављања на вишка телесне масти. Ово је заиста једини логичан дугорочни приступ.

Када се не кандидује ПЦТ
Ако сте хардкор стероид корисника, што значи да сте на циклусу више него ти се, покретање ПЦТ може бити контрапродуктивно. На пример, човек заврши циклус, спроводи ПЦТ и онда скочи назад на циклусу одмах после или убрзо након ПЦТ. Ово је веома оштра пракса и страшно за ваше тело. Ви се затварају своју производњу природног тестостерона, стимулисање је кроз ПЦТ и онда га гасе враћам. Ви сте себе ставили на бесконачном тобогану са својим нивоима хормона који иду у искалити пустош на вашем телу. За таквог појединца би му било боље да ради ниске дозе тестостерона, терапијске нивоа, током времена између циклуса. Ово није приступ већина људи би требало да. Већина људи који користе стероиде треба да се гасе и остају угашене након пцт је завршена за вријеме ако дугорочно здравље је важно за њих.

Други пут се не ради ПЦТ је ако сте низак ниво тестостерона пацијент. Низак ниво тестостерона пацијент нема природну способност да произведе довољно тестостерона на своју руку, због чега је потребно тестостерона допуну. Ако се деси да се спроведе циклус у неком тренутку током третмана, када се циклус заврши требало би једноставно наставити са његовом претходном Тестостерон реплацемент тхерапи (ТРТ). Ако спроведе план ПЦТ ви само покушавате да подстакне оно што је природно низак ниво, и она ће служити никакву сврху.

ПЦТ Медицатионс
Постоје многи лекови који се могу користити за теоретски ПЦТ али само два која треба да буду примарни, тамоксифен (Нолвадек) и Цломифен (Цломид). Оба Нолвадек и Цломид пад у класи лекова познатој као селективни естроген рецептор модулатора (СЕРМс). Као и код свих СЕРМс "Нолва 'и Цломид стимулисати ослобађање ЛХ и ФСХ повећавајући природне производње тестостерона. За већину пцт планира то ће бити само два медикамената који су неопходни.

ХЦГ (Хуман Цхориониц Гонадатропин) се такође понекад користи током фазе ПЦТ. Када се допуни са тестостероном, нарочито у модерним временима, многи људи су ниска доза хЦГ у својим стероида циклусима, нормално 250-350иу неколико пута недељно. ХЦГ имитира ЛХ и стога заиста држи тестисе производњу тестостерона, чак и када су присутне анаболички стероиди. Међутим, то не изазива производњу стварног ЛХ. Употреба ХЦГ о циклусу, то се првенствено врши тако да опоравак после циклус је лакше (теоретски). ХЦГ се такође користи у циклусу да се спречи или барем умањити атрофије тестиса који настаје услед употребе анаболичких стероида. Тестикуларном атрофија која се јавља није трајно али ће преокренути кад употреба стероида је прекинуто и природна производња тестостерона поново почиње.

Ако ХЦГ се користи на циклусу нема потребе да га користите пост циклус. Међутим, неки људи неће користити ХЦГ током циклуса из разних разлога. Иако то није веома чест, употреба хЦГ може повећати ниво естрадиола значајно у неким људима чак и уз употребу инхибитора ароматазе (АИ). АУ је редовно користе у борби против естрогених питања током циклуса, али је генерално најбоље да их чувају као минимална могуће. Ако ХЦГ се не користи на циклус може бити увод у плану ПЦТ у неким случајевима. Ми идемо преко овога још касније.

АУ је такође понекад користи током ПЦТ због њихове способности да стимулишу ЛХ и ФСХ. Међутим, они су такође нижи нивои естрогена и често превише у овој фази. Део плана ПЦТ је да омогући телу да нормализује и део који се одржава нормалан ниво естрогена. Естроген није зао хормон многи мушкарци, посебно стероида корисници често верују да је. Естроген је изузетно важан за изградњу мишића, сексуално здравље, ментално здравље и низом других области. естроген који су сувише висока или ниска, и може бити врло проблематично.

Када почети ПЦТ
Тајминг је веома важан фактор када је у питању ПЦТ. Ако се користе све базне стероиди кратак естер, као што су тестостерон пропионат, тренболон ацетат, итд пцт би требало да почне 3-4 дана након последње ињекције. Међутим, уколико се користи било која дуге и велике естар база стероиди, као што су тестостерон ципионата нандролоне децаноате, итд ћете желети да сачекате најмање 14 дана пре почетка ПЦТ. Ако се користи Нандролон деканоат то не може бити лоша идеја да чекају пуних 21 дана пре почетка ПЦТ.

Ако ХЦГ се користи као део плана ПЦТ (генерално не препоручује да се користи на циклус) ако се користе сви кратак естер басе стероиди употреба ХЦГ ће почети око 3 дана након последње ињекције и траје 10 дана лечења. Ако се користе неки велики естар база стероиди ХЦГ ће почети око 10 дана након последње ињекције и траје 10 дана лечења. У сваком случају, након употребе ХЦГ је потпуна примена СЕРМс ће одмах почети.

СЕРМ план
Оба Нолвадек и Цломид стимулишу ЛХ и ФСХ, али Нолвадек чини више за ЛХ и Цломид море оф ФСХ. План чврста пцт ће генерално укључивати оба СЕРМс. 4-6 недеља третмана обично довољно. Добар план за праћење ће бити 100мг од Цломид дневно за две недеље са 40мг оф Нолвадек дневно за две недеље. Ово ће бити праћено 50 мг Цломид дневно за две недеље и 20 мг Нолвадек дневно за две недеље. Додатних две недеље Нолвадек на 20мг дневно може бити додат ако је потребно.

Веек 1-2: цломид 100мг дневно

Веек 1-2: Левитра 40мг дневно

Веек 3-4: цломид 50мг дневно

Веек 3-4: Левитра 20мг дневно

(Опционо) Недеља 5-6: Левитра 20мг дневно

Када бисте започели следећем циклусу

За оптимално здравље опште правило да прати време је на једнако времена. Ако циклуса последњих 10 недеља и вашег ПЦТ плана последње 4 недеље ћете чекати 14 недеља пре почетка новог циклуса. Грешка многи мушкарци чине каже ниво тестостерона су се опоравили и сада је ОК да започне нови циклус. Ако то урадите сте није дозвољено време телу да нормализује.

Крвни налаз
Увек је добра идеја да се посао у крви врши након ПЦТ да видите где вам је тело у; Међутим, ово неће бити цео текст. Када смо покренули ПЦТ смо вештачки стимулативно природне производње тестостерона - стимулација не би постојао без спровођења СЕРМс. Истинска прича траке је место где су ваше бројке након добро мало времена је прошло; кажу неколико месеци.

Најчешћи Мит
То може да потраје неколико месеци за вас тестостерона нивоа да се опорави и држите после користили стероиде и после ПЦТ. Заједничка мит неки држе да је то некада пцт је потпуна и нивои се ово значи да је све добро иде. Као што смо раније разговарали, тачно опоравак значи да ваши нивои могу држати без икакве врсте суплементације, ако не онда није постигнут потпуни опоравак.

Опасност
Ако ћеш да допуни са стероида постоји само једна истина треба да схвате, ризици постоје. Један од тих ризика је трајно смањење своју природну производњу тестостерона и заувек бити потребна ТРТ. Чак и са најбољим ПЦТ плана у свету постоји такав ризик. Поента ПЦТ је да помогне и минимизирала овај ризик; не у потпуности га уклонити. Ако је то нешто што не може да прихвати онда анаболички употреба стероида није за вас.


Previous: Ma'lumot yo'q

Next: тестостерон ципионата

Контактирајте нас
Manzil: HK: 6 / F, Fo Tan sanoat markazi, 26-28 Au Pui Wan Sit, Fo Tan, Shatin, Hongkong Shenzhen: 8F, Fuxuan binosi, No. 46, Sharqiy Heping RD, Longhua New District, Shenzhen, PRC China
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 Elektron pochta:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Texnologiya Co., Ltd. (SZOB)
Share: