Shenzhen OK Biotech Texnologiya Co., Ltd. (SZOB)
Categories

  Shenzhen OK Biotech Texnologiya Co., Ltd. (SZOB)

  HK Qo'shish: 6 / F, Fo Tan Sanoat Markazi, 26-28 Au Pui Wan Sit, Fo Tan, Shatin, Gongkong

  Xitoy materiki Qo'sh: 8F, Fuxuan binosi, № 46, Sharqiy Heping ko'chasi, Longhua New District, Shenzhen, PRC China

  Email: nicole@ok-biotech.com

  Smile@ok-biotech.com

  Veb: www.ok-biotech.com

  Tel: +852 6679 4580

Историја стероида

Edit: Shenzhen OK Biotech Texnologiya Co., Ltd. (SZOB)    Date: Mar 09, 2017


од Ален Хао -Салес директор сировог стероида праха, Е-маил: ален@ок-биотецх.цом

Историја стероида је богато уроњен и ради дуго и дубоко, далеко повећао дубине краткоће највише закључивање. Модерна историја стероида, можда ћемо пригодно место почетак у раном 20. веку, али ако се копати дубље можемо да се вратимо још даље, али за прави историју треба схватити морамо се вратити у античкој Грчкој и тек онда могу у потпуности да разумеју обим и утицај анаболички стероиди су имали кроз историју.

Древни Почетак
Анаболички стероиди није добио свјетској публику до 20. века, али је употреба чистог тестостерона може се пратити уназад до оригиналне Олимпијске игре; имајте на уму, то је хормон тестостерон за коју сви анаболицки стероиди дугују своје темеље. Рани олимпијци, који можемо звати очеве савремених атлетике су познати узимати животиња тестисе пре такмичења; понекад дуже време пре њиховог меса је да се одржи. То је сумњиво наши преци схватили шта су они радили, али су били на правом путу. Не могу да се не запитам ко је први сетио овог романа идеје и идеја једе сирову животиња тестисе је довољно да било стомак заокрет али како сада исто би се могло рећи онда; ако постоји предност да се има људи ће га наћи и зграбити. Ако то средити своје голе коже и костију, "Спорт допинга" траје хиљадама година.

Нев Аге
У 1849. је човек можемо назвати оцем модерног ендокринологију, Арнолд Адолф Бертолд Немачке први уклоњени тестиси из Петлићи, једну врсту птица и закључио штетан утицај заиста довело до губитка мушких карактеристика које су заједничке за врсте. Ово је довело до више апт разумевања значаја мушких тестиса, как они носе са собом су условљавају потребу фактори који једноставно направити људе, мушкарце.

Бертолд је његов експеримент корак даље уклањањем тестисе Петлићи и пресађивање их у стомак. На тај начин је утврђено да сексуални функције птица су у великој мери утиче већ формиране су огроман низ капилара у вези води до закључка да начин на који-тестиси делују у корелацији са крвљу.

Додуше, за даљи разумевање анаболичких стероида као што смо их видели данас, Бертхолд експерименти не бацају светло поредити са онога што ће доћи, али то је био први корак ка разумевању и онај који не мора да се игнорисати.
ален@ок-биотецх.цом

Д-Анабол 25
Истинита Почетак
Да се прати историју стероида као што их данас знамо, прво морамо да се вратимо у 1931., на немачки хемичар Адолф Бутенандт. До тог тренутка је схваћена, углавном захваљујући Бертхолд значај и ефекте мушких хормона али је Бутенандт који је први пронашао начин да ПИН-тачке и пречистити хормон андростеноне; он је то учинио вађење хормона са удаљености од свега неколико литара урина. Ово је револуционарни успех, а само почетак пробоја, како би видети у наредних неколико година анаболички стероиди заиста биртхед и еволуирао.

Убрзо након Бутенандт је остварење неки други момак немачки хемичар Леополда Ружичка је развио средства за синтезу хормона што је безбедна за људску употребу. Убрзо након овог открића Сновбалл је успостављен и 1935. Рузицка заједно са Бутенандт компликује прву групу синтетике тестостерона. То је без сумње зора у доби када је у питању анаболицког стероида и историје тамо на. Ово откриће је толико дубока и Бутенандт и Ружичка је додељена 1939. Нобелову награду за њихов рад у хемији. Врап главу око тога; Нобелове награде је додељена због анаболички стероид науке; као што смо данас опажамо анаболичке стероиде да је за памћење!

Истраживање ће се наставити и крајем 1930-тих први ињекције тестостерона-пропионата су даване људима и у Совјетском Савезу од анаболичких стероида 1940. била је постао уобичајено место. Током 1940-их је Совјетски Савез био најбољи актер сила у атлетици захваљујући анаболицког стероида, али ово доминација је била краткотрајна као Др. Јохн Зиеглер, САД олимпијски тим лекара пронашао начин да брзо развија Метхандростенолоне; Ви га знате као Дианабола или Дбол. Циба Фармација је први на тржиште лек и 1958. -Дианабол је одобрен од стране ФДА за људску употребу. Циба не би зауставио, у ствари,-то би отворило врата за хиљаде експеримената у синтези анаболичке стероиде и деривате.

Перформансе Повећање Бегинс
Са Зиеглер пробоја у Сједињеним Америчким Државама, као и његов нови нашли примену тестостерона знања у вези међу совјетским спортиста, САД Олимпијске подизача би ускоро наћи тестостерон и Дианабол дозирање да буде део њихове редовне рутине. Кроз комбинацију тестостерона и Дианабол користе амерички спортисти затворена јаз између својих совјетских ривала и старости допинг у спорту је рођен.

Због доказа који се не може игнорисати; На крају крајева, утицај дроге су имали на спортиста био ништа мање од феноменална; бројни амерички лекари почели да спроводе студије своје, углавном у настојању да сузбије анаболички стероид коришћење међу спортистима јер је брзо расте. Неколико студија је објављена подразумева анаболички стероид користи имали позитиван утицај на спортске перформансе у настојању да се заустави употребу, али су спортисти нису обратите пажњу; у чињеницама, преко 1960 безброј нових анаболички стероиди су синтетизовани и шта је утврђено да је наводно тачно на папиру није значила у стварном животу.

У Немачкој можда и више него било која друга земља, анаболички стероиди истраживање и развој је био на врхунцу. Кроз своје истраживање Немачка ће постати најбољи актер сила у спорту широм света; до данас немачки истраживање ове ере је можда највећи и дубински имамо на располагању.

Кроз 1960-их и 1980-их у анаболичких експанзија била у току; из године у годину се види нове и побољшане анаболике удара полице вашег локалног РКС. Изолација и мијењање хормона је усавршавају; естерификација тестостерона побољшава рекло би се скоро свакодневно и опције чини се да је бескрајна. У овој фази у игри, ако сте имали укус за стероида има дефинитивно нешто за тебе; било за сваког по нешто.

Стероиди на Олимпијади
До 1967. анаболички употреба стероида је широко распрострањен међу олимпијцима, посебно међу тежине фолијом и мада многи Адамант амерички лекари изјавили да не користи за анаболицког стероида и спортских перформанси, и поред тога Међународни олимпијски савет (МОК) забранила употребу стероида; убрзо након тога, већина великих спортских управних органа да следе пример. До 1972. би сведоци први пуцањ у предстојећем рату на стероидима, као што је тада било, МОК почела је да спроводи програм тестирања лека свеобухватну за све спортисте.

Са новим нашао МОК испитивања лекова у месту; на први поглед можда су се појавили тамни за атлетску анаболицког употребу. Нови МОК програм тестирања успостављен је наизглед будала-доказ метода позната као Испитивање је била једноставна "тестостерон / епитестостерон теста."; мерени нивои тестостерона; то може лако обавити путем теста крви или урину у мањој мери; ако су пронађени ниво тестостерона да шест (6к) већа од спортиста епитестостерон нивои ИОЦ може лако претпостављам егзогени тестостерон се користио. То је готово нечувено за сваки појединац има већи од 6: 1 однос ових хормона, али анаболички наука би доказао да је корак испред у игри. Хвала Немачки мишљење, тестостерон који би се могао користити и јасно система у мање од три дана био спреман за акцију; спортиста може да управља Тестостероне Тхерапи све до три дана пре тестирања, заустави и да буде чист и слободан. Ако то није довољно, Јенапхарм Немачки заснива се развије синтетичка епитестостерон за њихови спортисти да предузме како би дао 100% уверење све хормоналне нивои су унутар смерница МОК. Можеш се кладити, то је сигурно рећи, Немачка је ИОЦ откуцаје свог живота.

Немачка ће остати неоткривени за године које долазе; то није било све до раних 1990-их, када су коначно ће бити ухваћен. Са немачки скандал сада праве светске наслове, то би била једна од многих ноктију се могу наћи пао дубоко у ковчегу анаболичком стероида и шта би довело до колико их често доживљавају данас.

Као откривајући као немачке скандал је био и као дубоко као што је водио био је још један случај олимпијског анаболички стероид користе многе тачке као на почетку краја. У 1988 Олимпијске игре ће видети Канадски спринтер, Бен Џонсон победи руком амерички Карл Луис у трци која је требало да буде Левис победу пре него што је почео. После његове победе, убрзо је откривено Бен Џонсон је користио анаболички стероиди као део обуке; је одузет злата и то је то случај многи указују на као почетак краја.

Рат у Стероидс
Током година анаболички стероиди су широко доступни, чак и у САД После извесног времена САД ФДА је би их сврстати само рецепт, али то је у суштини бесмислено; то је само ознака и анаболички стероиди су и даље једнако широко доступан; они су тек треба контролисане супстанце. То би ускоро променити; 1988. су почеле да се пребаци са анти-наркоманије акт, ефикасно стављање анаболичке стероиде у строже категорији, онај који прописан озбиљне законске казне за илегалну продају или поседовања са намером да дистрибуира. По први пут од њиховог оснивања анаболички стероид поседовање и дистрибуцију сматран кривично дело у САД

Године 1988. рат је тек почео и да ће достићи смртоносни ударац је свега две године касније, као у америчком Конгресу ће проћи стероида Цонтрол Закон из 1990. године ефективно етикетирање анаболичке стероиде као "Распоред ИИИ", заједно са амфетамини, метхампхетаминес, опијума, и морфин, како је закон сада гласи, незаконито поседовање стероида или дистрибуције се посматра не другачије него након поменутих лекова ефикасно носе исте казне за куповину или да их продају.

Треба напоменути, као што је увек била помало занимљив куам, са усвајањем Закона о стероида Контрола четири различите федералне јединице су позвани да подрже и подршку рачун; ФДА, АМА, ДЕА и НИДА; сва четири противи забрани и негирао њихову подршку. Нажалост, не постоји много детаља можемо вам дати на ово; савезна влада очигледно игнорисао савете су тражили и образложење за недостатак подршке је ретко говори откако. Међутим, током подних саслушања за рачун, сва четири агенције изричито наведено да није било медицински или правни разлог да се позове за класификацију анаболичке стероиде и распоред ИИИ наркотике.

За већину 1990-их након првобитног Закона стероида Цонтрол, стероиди вести ће почети да се задње седиште; према "експертима" анаболички стероиди су га тукли и ставити у њеном правом мртвих у рот место; они нису могли бити више у праву. Иронично, такође ће бити у 1990-их када је анаболичке стероиде почели да види тешке употреба од стране медицинске заједнице да се побољша преживљавања стопа оболелих од АИДС-а рака, када је откривено да је губитак мишићне масе је био повезан са повећаном стопом смртности одговарајућим овима болести. Са овим открићем Неки, укључујући четири управна тела наведених у Закону о Стероид Цонтрол затражили су један озбиљан збуњујуће питање; ако су анаболички стероиди лоше за вас и да ће те убити ако сте здрави, како је они су добри за вас и да ће спасити живот ако сте болесни? Подигните руку ако имате добар одговор за то.

Нова лица: Мајор Леагуе Басебалл
Тест 600к До 2000. годину стероида поново видети велику главну вест и од тог времена изгледа да се не може спречити; ратне плате на. Са појавом про-хормона на тржишту захваљујући Патрицк Арнолд и шта је до неодговарајуће са ознаком "стероида Ера" бејзбол, анаболички стероиди убрзо нашли да је државни непријатељ број један.

Стероид помама за бејзбол постао свеопшти ругло у јавности; један од последњих великих спортских програма у земљи да спроведе тестирање направио Схоцк Валуе и Откривење мало "смо изненађени", коју многи, али не треба се уради је амерички Конгрес, проводе више времена на чишћењу бејзбол него домаће политике. Са Рогер Марис 'Хомерун запис који еиед многи и јурњава предводи доста, било је сасвим природно за анаболичке стероиде да уђе у игру. Није помогло ствари када је Марк МцГвире је приметио репортер као да има боцу андростендион у свом ормарићу. Иако андростендион није стероид, и једноставно про-хормона, стероиди реч поново су пронадјени циркулише у вестима на ноћно основи.

Убрзо након МцГвире је несрећног про хормона дебакла би Конгрес поново састане са мноштвом Мајор Леагуе Басебалл играча позвани да сведоче. Циркус је посматрати као шалу већина у јавности, али конгрес стајао чврсто и ојачана оригинални акт стероида Цонтрол из 1990. године са сада наизглед непробојног стероида Закон о контроли од 2004. Сада су додата про-хормони на листи и дефиниције шта би могао бити наведен као Распоред ИИ је на ново значење. Дефиниција анаболички стероида као што је дефинисано тренутно у Сједињеним Државама под (41) (а) је "анаболички стероид" означава било који лек или хормонско супстанце, хемијски и фармаколошки везане за тестостерон (осим естрогена, прогестина, кортикостероиди и дехидроепиандростерона .

Модерног доба
Како је закон постао све тако строги, употреба стероида у САД и широм света не показује знаке успоравања; у-заправо, сви знаци указују на то расте; да ли сте били у теретани у последње време, погледај око себе. Пад амерички Конгрес жели да створи законом ради као што су закони често не; нимало. На пример, међу 12. разреда анкетираних у 2000. години, 2,5% користило стероиде барем једном у животу, док је у 2004. години број је 3,4%. Недавна студија Интернет је такође закључио анаболички употреба стероида међу тегова и бодибилдера се наставља, а по свему судећи, нема знакова може спречити у атлетици у скорије време.

Поред тога, медицинска употреба анаболичких стероида за разне здравствене проблеме наставља; у распону од третмана андропаусе и менопаузе за убрзање опоравка у жртве са опекотинама да помогне побољшање квалитета живота у АИДС пацијената, да помогне у борби против рака дојке и ставе ван остеопорозе. Листа се наставља и заиста предуго и детаљна да сумирам.

Укратко, медицински, анаболички стероиди и даље користе и користе брзо и са великом циљу. Атлетски док спортисти желе да буду најбољи, док перформансе су увек награђен као што би требало да буде, анаболички употреба стероида ће бити тамо и нове методе и формуле ће се наћи. Историја стероида као што се види није нешто написано у свитку, то није прича о старости; историја стероида почело давно и ова историја се пише сваки дан.

Историја стероида Литература
1. Маисел АК. Тхе Хормоне Потрага (1965): Рандом Хоусе
2. Коцхакиан ЦД. Ј Нутр (1935) 23 135
3. Кенион АТ ет ал. Ендокринологија (1938) 23 135
4. Коцхакиан ЦД-. Хандбоок Екп Пхармацол (1975) 43 1
5. Цлиницал Цхемистри. 43, Но7, 1997.
6. Цлауснитзер, ет ал [Артицле ин немачком] 1982.
7. САД Конгресу записа.
8. Вет Хум Токицол,. 2003 Јан; 45 (2): 97-102.
9. Сједињене Америчке Државе завод за статистику, 2005.
10. Национални институт за злоупотребе дрога
11. САД за борбу против дроге агенција
12. Цлин Ј Спорт Мед. 2005 Нов; 15 (5): 326-30.
13. Марти Хеннеберг, Ц, ет ал. Ј. Педиатр 6; 783-88. 1975.
14. Јоурнал оф Америцан Медицал Ассоциатион, уредника. Април 14, 1999, том 281, бр 14.
15. Стероиди. 1996 Ауг; 61 (8): 492-503.


Previous: Ma'lumot yo'q

Next: Цардарине

Контактирајте нас
Manzil: HK: 6 / F, Fo Tan sanoat markazi, 26-28 Au Pui Wan Sit, Fo Tan, Shatin, Hongkong Shenzhen: 8F, Fuxuan binosi, No. 46, Sharqiy Heping RD, Longhua New District, Shenzhen, PRC China
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 Elektron pochta:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Texnologiya Co., Ltd. (SZOB)
Share: